Brude

Hvilken brud drømmer du om at være...romantisk, klassisk, cool, elegant eller nedtonet ?

 

Det er en stor og betydningsfuld dag i dit liv, og alles blikke vil være rettet mod dig, derfor er det særdeles vigtigt at dit ønske om, hvordan den perfekte brud skal se ud, bliver opfyldt.

 

Petit Coiffure har stor erfaring, indenfor brude opsætninger samt brude makeup og vi står klar til at hjælpe dig, med at blive den perfekte brud, til denne store dag. Hvad enten du vælger opsætning, makeup eller begge dele.

 

Vores målsætning er, at du føler dig godt tilpas, i det resultat vi finder frem til, vores professionelle ekspertise gør, at vi kan garantere dig, at det er de helt rigtige farver samt former der vil blive præsenteret for dig, ønsker du, at der skal indgå hårpynt eller slør bedes du medbringe dette.

 

Du skal være meget velkommen til at medbringe fotos af de håropsætninger og den makeup du kan lide og med udgangspunkt i dette og dig, finder vi frem til, det helt rigtige look.

 

Da vi har erfaring med at bryllupsdagen ofte kan være en smule tidspresset, tilbyder Petit Coiffure at komme hjem til dig på selve dagen, på den måde undgår vi unødvendig stress, så du kan lade dig forkæle og nyde din behandling.